Inschrijven gratis dagpas
Terug naar overzicht

Zwemmen

Van een zwemles, sportief baantjes zwemmen tot aquarobics les. My HealthClub Heerhugowaard en Krimpen aan den IJssel beschikken over een luxe zwembad met  daaraan grenzend de sauna's om heerlijk te kunnen ontspannen. In verglijking met veel andere zwembaden hebben onze baden een zeer aangename watertemperatuur van maar rond de 30 graden! Ideaal voor mensen met spier- of gewrichtsklachten.

Recreatief gebruik zwembad

Door de lengte leent het zwembad zich uitstekend voor het zwemmen van baantjes en voor ontspanning. Tevens kan je deelnemen aan diverse groepslessen zoals Aquarobics en Aqua 50+.

Het vrij gebruiken van het zwembad en de wellness ruimte is uitsluitend bestemd voor leden (van 16 jaar en ouder) of jongere kinderen onder begeleiding van hun ouders die ook lid zijn van My HealthClub. Kinderen die op zwemles zitten bij My HealthClub dienen altijd drijfmiddelen te dragen en te zwemmen onder toezicht van een ouder/verzorger.

Het gebruik van het zwembad is inbegrepen bij de All-in lidmaatschappen van My HealthClub. Een losse dagkaart kost € 15,-

Vul onderstaand formulier in