Terug naar overzicht

Bodycombat

Bodycombat is een krachtige cardio-workout waarbij je je helemaal kunt laten gaan. Dit uiterst energieke programma is geïnspireerd op vechtsportkunsten en technieken zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Je voert oefeningen uit op het ritme van opzwepende muziek. De oefeningen bestaan uit combinaties van vechttechnieken, gericht op het verbranden van calorieën. Daarnaast zal bodycombat je fitter en sterker maken.

Voor wie is bodycombat?

Bodycombat is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Het programma biedt voor iedereen genoeg opties om op eigen niveau mee te kunnen doen. Ervaring op het gebied van vechtsport is niet nodig. Alle bewegingen worden in iedere les opnieuw uitgelegd en er wordt heel veel aandacht besteed aan veiligheid en techniek.

Les Mills

Bodycombat kent net als de andere programma’s van Les Mills een vaste en unieke structuur waarbij veiligheid en resultaat voorop staan. Een team van experts op het gebied van fitness, vechtsport en fysiotherapie is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud van het programma.

Selecteer locatie

Maak keuze...