Terug naar overzicht

Bodypump

Bodypump is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa. Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken zoals squats, presses, lifts en curls. Passende muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren snel  de resultaten op waar jij naar streeft en belangrijk vind.

De kracht van BodyPump

De kracht van Bodypump is dat je op een eenvoudige manier je persoonlijke doelen kunt halen. Tijdens de training komen alle spiergroepen uitgebreid aan bod. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door middel van de zwaarte van de gewichten op de barbell (stang). Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht. De combinatie van een hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren, maakt het de ideale training om snel 'in shape' te komen.

Voor wie is BodyPump?

Bodypump is voor iedereen geschikt omdat het gewicht van de barbell (stang) kan variëren van 1,8 tot meer dan 30 kg. En Bodypump is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Daarnaast hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met bijvoorbeeld aerobics bereikt kan worden.

Selecteer locatie

Maak keuze...