Terug naar overzicht

Bodystep

Bodystep is een energieke step-workout waardoor je je bevrijd en energiek zult voelen. Eenvoudige bewegingen worden gedaan op, over en rond een in hoogte verstelbaar bankje. Onze gemotiveerde instructeurs en meeslepende muziek stimuleren je bij de bewegingen. Tijdens de cardioblokken werken de vetverbrandingssystemen op volle toeren, waarna de aandacht wordt gericht op spieroefeningen voor een strak lichaam.
 

Voor wie is bodystep?

Omdat de combinaties en oefeningen bij bodystep toegankelijk en afwisselend zijn, zijn de lessen geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen. Bodystep is de beste en snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken. Weg met moeilijke en ingewikkelde pasjes. Er wordt alleen gewerkt met compacte en korte choreografieën. De beginner kan op deze manier goed meekomen. En door de afwisseling en de mogelijkheid om op je eigen niveau te trainen, is de les ook voor de gevorderde stepper een uitdaging.

Les Mills

Bodystep is één van de groepsfitnessprogramma’s van Les Mills, een van oorsprong Nieuw Zeelands concept, dat een aantal unieke uitgangspunten hanteert. Voorwaarde is dat de groepsworkouts eenvoudig zijn, zodat “het denken” niet “het doen” in de weg staat. Daarnaast moet het fitnessprogramma precies bieden wat jij er als deelnemer van verwacht.

Selecteer locatie

Maak keuze...