Zwembad met wellness bij My HealthClub Heerhugowaard
Terug naar overzicht

Zwembad

/upload/file/Heerhugowaard/Vrij%20zwemrooster%20HHW%201%20AangepastPDF.pdfVan een zwemles, sportief baantjes zwemmen tot Aquarobics les.
My HealthClub Heerhugowaard beschikt over een luxe zwembad van maar liefst 18 x 8 meter (1.35 meter diep)met daaraan grenzend drie sauna's om heerlijk te kunnen ontspannen. Het zwembad heeft een watertemperatuur van maar liefst 31 graden!

Recreatief gebruik zwembad

Door de lengte leent het zwembad zich uitstekend voor het zwemmen van baantjes en voor ontspanning. Tevens kan je deelnemen aan diverse groepslessen zoals Aquarobics en Aqua 50+. Het vrij gebruiken van het zwembad en de wellness ruimte is uitsluitend bestemd voor leden (van 16 jaar en ouder) of jongere kinderen onder begeleiding van hun ouders die ook lid zijn van My HealthClub. Kinderen die op zwemles zitten bij My HealthClub dienen altijd drijfmiddelen te dragen en te zwemmen onder toezicht van een ouder/verzorger.

Vrij zwemrooster

Er zijn diverse tijden per dag dat jij als lid van My HealthClub vrij gebruik kunt maken van onze zwembad. 
Klik hier voor een overzicht van alle 'vrij zwemtijden'

Het gebruik van het zwembad is inbegrepen bij de All-in- en Wellness lidmaatschappen en van My HealthClub. Een losse dagkaart kost € 15,-