Sportschool Krimpen aan den IJssel

Sportschool My HealthClub Krimpen aan den IJssel is de premium sport- en wellnessclub. De sportschool met persoonlijk en professioneel sportadvies en ondersteuning van ons gastvrije team. In onze sportschool in Krimpen aan den IJssel hebben we ruim 50 groepslessen per week. Onder andere Bodyattack, Bodypump, XCO, Bootcamp, Zumba, Yoga, Judo en Aqaulessen. Voor de oudere sporters hebben we het Vitaal&Fit programma, dit is speciaal voor actieve senioren die graag lang fit en in shape willen blijven. Voor de jongeren sporters hebben we speciale jeugd lessen zoals zwemles, streetdance, judo, fitness en bootcamp. Vraag een gratis dagpas aan en kom kennismaken met onze  sportschool in Krimpen aan den IJssel.

Meer dan een sportschool

Op onze sportschool in Krimpen aan den IJssel hebben we niet alleen fitness faciliteiten maar veel meer dan dat. Zo hebben we luxe tennis en squashbanen die beschikbaar zijn voor leden. Na alle sportieve inspanningen kunnen leden van onze sportschool gebruik maken van verschillende wellness faciliteiten. Zo hebben we een zwembad, sauna’s, zonnebanken, stoombad, massages, fysio en schoonheidsspecialist. Zo kan iedereen heerlijk bijkomen na een intensieve work-out.

De voordelen van onze sportschool in Krimpen aan den IJssel

  • Onbeperkt fitnessen en sporten
  • Ruim 50 groepslessen per week
  • Sauna’s, zonnebanken, stoombad, etc.
  • Junioren en 50+ programma’s
  • Tennis en squashbanen
  • Luxe zwembad (zwemles en recreatief)
  • Persoonlijke professionele begeleiding

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of kom langs bij onze sportschool in Krimpen aan den IJssel en maak kennis met sportschool My HealthClub.

 

Fitness Fitness onder begeleiding
Zwemles afzwemgarantie Gegarandeerd het A, B en C diploma binnen 16 of 24 maanden