De sportschool in Leeuwarden

Sportschool My HealthClub Leeuwarden is de premium sport-, fitness- en wellnessclub. De sportschool met persoonlijk sportadvies en ondersteuning van ons gastvrije team. Doe bij onze sportschool mee aan de meer dan 60 groepslessen per week. Waaronder Less Mills, indoor cycling, yoga, Zumba, Bodypump, Synrgy 360 en verschillende vechtsport lessen. Sinds kort bieden we ook bootcamp lessen aan in Leeuwarden. We hebben voor elke sporter de perfecte les. We hebben sport programma’s voor jong en oud zoals het vitaal en fit 50+ programma en de junioren programma’s, bekijk hier het junior rooster. In onze sportschool in Leeuwarden hebben we speciale tarieven en acties voor gezinnen en studenten. My HealthClub Leeuwarden is de ideale sportschool voor beginnende en ervaren sporters. Kom kennismaken met onze sfeervolle sportschool in Leeuwarden, waar jij je zeker thuis voelt. 

Meer dan een sportschool

We hebben twee sportscholen in Leeuwarden, My HealthClub Kalverdijkje en My HealthClub Zaailand. Beide sportscholen zijn meer dan een sportschool alleen. Zo kunnen leden gebruik maken van 4 smashcourt tennisbanen, recreatief maar ook tennislessen. Leden kunnen na het sporten nog relaxen en gebruik wellness faciliteiten zoals sauna’s, zonnebanken en een stoombad. Heb je een blessure dan kun ook gewoon sporten bij My HealthClub Leeuwarden onder begeleiding van een onze fysiotherapeuten.

De voordelen van sportschool My HealthClub Leeuwarden

  • Onbeperkt fitnessen en sporten
  • Ruim 60 groepslessen per week
  • Sauna, stoombad, zonnebank, etc.
  • Programma’s voor jong en oud.
  • Vier luxe smashcourt tennisbanen
  • Professionele begeleiding en advies

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of kom langs bij één van onze sportscholen in Leeuwarden en maak kennis met sportschool My HealthClub Leeuwarden.

Nu 20% korting op Personal Training Meld je snel aan!
Uidagende Fitness Fitness onder begeleiding