Body & Mind lessen

Fit zijn is meer dan alleen lichamelijk sterk zijn. Ook de geest van een mens speelt hierbij een belangrijke rol. My HealthClub Nijmegen biedt dan ook mogelijkheden om zowel lichaam als geest te trainen. Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling die men voor ogen heeft. Door ons Body & Mind aanbod kun je de balans vinden tussen lichaam een geest. Met lessen als Pilates, Yoga en Ashtanga Yoga bieden we je de kans om niet alleen lichaam, maar juist te combinatie te trainen. Perfect op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. 

Ashtanga Yoga bij My HealthClub Nijmegen is goed voor je ademhaling, houding en lenigheid

Ashtanga yoga

Ashtanga Yoga is een dynamische vorm van Yoga waarbij je door inspanning ontspanning bereikt.

Lees meer

BodyBalance

Bodybalance is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches.

Lees meer

BodyBalance is een Les Mills bij My HealthClub Nijmegen
Pilates de groepsles voor lichaamsbewustzijn, balans, coördinatie, kracht en lenigheid bij My HealthClub Nijmegen

Pilates

Pilates is een trainingswijze waarbij de nadruk op versterking van de romp ligt, verbetering van je lichaamshouding en een mooi lichaam. Bij pilates train je met name de dieper gelegen spieren.

Lees meer