Indoor cycling, de manier om aan je uithoudingsvermogen te werken

My HealthClub Nijmegen biedt op meerdere momenten in de week indoor cycling en/of RPM aan. Bij beide lessen ga je heerlijk los op de spinbike, waarbij het echte fietsen volledig wordt nagebootst. Zo ga je bijvoorbeeld d.m.v. de weerstandsknop te verhogen  een zware klim in of door juist de weerstand te verlagen simuleer je de afdaling of sprint. Ook bij deze lessen geldt weer dat de opzwepende muziek en de inspiratie van de gedreven instructeur leiden tot een heerlijke work -out waarin je helemaal los gaat. En het voordeel van indoor cycling is dat je dit het hele jaar kunt doen, ook als het weer het buiten niet toelaat.

Indoor cycling  bij My HealthClub Nijmegen is de perfecte conditie training om gezond en fit te blijven

Indoor Cycling

Indoor cycling is een groepsles voor mannen en vrouwen, jong en oud, getraind en minder getraind. Lekkere muziek zorgt voor een sfeer waarin je wordt gestimuleerd om verantwoord op de fiets te trainen.

Lees meer

RPM

RPM is een indoor fiets workout waarbij je op het ritme van krachtige muziek fietst. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk.

Lees meer

RMP de fiets groepsles bij My HealthClub Nijmegen