Kracht en conditie

Kracht en conditie gaan natuurlijk nauw samen. Wil je algeheel fit worden, dan zijn zowel uithoudingsvermogen als spierkracht twee essentiele zaken om je op te richten. Om die reden biedt My HealthClub Nijmegen een breed programma aan op zowel uithoudingsvermogen als krachttraining. Met lessen zoals Steps en Rnningclass train je uitermate goed je uithoudingsvermogen. Maar want met name erg functioneel is, zijn de lessen waarin beide doelen gecombineerd worden. De Body Attack, Shape, Power Test, XCO en Bodypump zijn lessen waar beide aspecten aan bod komen. Door de opzwepende muziek en inspirerende instructeur zul je ervaren dat het deelnemen aan deze lessen erg leuk is.

BodyAttack van Les Mills bij My HealthClub Nijmegen

Body Attack

Bodyattack is een sportieve workout waarbij je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. Deze intense intervaltraining is een combinatie van aerobicsbewegingen en oefeningen gericht op kracht en stabilisatie.

Lees meer

BodyPump

Bodypump is de originele barbell-les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls.

Lees meer

BodyPump is een Les Mills bij My HealthClub Nijmegen
BodyShape is de les voor kracht, balans, conditie en vetverbranding bij My HealthClub Nijmegen

Bodyshape

Bodyshape is een groepsles die veel variatie brengt door de muziek. My HealthClub Nijmegen biedt deze complete les waarin op leuke wijze gewerkt wordt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding.

Lees meer

Running class

Runningclass oftwel onze hardloopgroep is een enerverende groepstraining waarbij getraind wordt op uithoudingsvermogen. In deze hardloopgroep zal de ervaren loopinstructeur Marc je meenemen om je uithoudingsvermogen te verbeteren en wellicht te trainen om uiteindelijk een gesteld doel te kunnen lopen.

Lees meer

Running class is de hardloopgroepsles bij My HealthClub Nijmegen
Step les bij My HealthClub Nijmegen

Steps

Steps is groepstraining op opzwepende muziek waarbij gebruik wordt gemaakt van een in hoogte verstelbaar bankje (step). Het is een uitstekende manier om aan je conditie te werken waarbij het accent vooral ligt op de verbetering van de algehele conditie.

Lees meer

XCO

XCO staat voor Extreme Core en is een extreme core training. Je 'core' is je natuurlijk korset, oftewel je buik- en rugspieren. Je traint met de XCO-trainer, een aluminium buis met grit. Kracht en dynamiek worden gecombineerd met een intensieve training.

Lees meer

XCO extreme core workout bij My HealthClub Nijmegen