Les Mills lessen

My HealthClub Nijmegen biedt diverse groepslessen aan om op een leuke en enerverende wijze aan je gezondheid te werken. De Les Mills lessen zijn enerverende lessen die op basis van een twaalf weekse cyclus worden verzorgd. Het trainen in groepsverband geeft je niet alleen veel plezier, maar ook net dat beetje extra energie om je resultaat te halen. Of je nu Body Attack wil volgen of juist meer in de in balans wil komen met de Body Balance. Je zukt ervaren dat het deelnemen aan een Les Mills les voor iedereen mogelijk is en door de 12 weekse cyclus zul je ook voldoende diversiteit ervaren, zodat het plezier gewaarborgd blijft.

BodyAttack van Les Mills bij My HealthClub Nijmegen

Body Attack

Bodyattack is een sportieve workout waarbij je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. Deze intense intervaltraining is een combinatie van aerobicsbewegingen en oefeningen gericht op kracht en stabilisatie.

Lees meer

Body Combat

Bodycombat is een krachtige cardio-workout en een energiek programma geïnspireerd op vechtsportkunsten en technieken zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Je voert oefeningen uit op het ritme van opzwepende muziek.

Lees meer

Body Jam

Bodyjam is een high-impact dance workout met een mix van de leukste bewegingen uit hip-hop, latin, disco en funk. De nadruk ligt op plezier, terwijl de intensiteit van de workout zeker niet onderschat mag worden.

Lees meer

Body Vive

Bodyvive is een low impact-les waarbij je met behulp van ballen en tubes stap-voor-stap door de les wordt geleid door een instructeur van My HealthClub Nijmegen. Dat terwijl je luistert naar meeslepende en inspirerende muziek. Lees meer

BodyBalance is een Les Mills bij My HealthClub Nijmegen

BodyBalance

Bodybalance is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches.

Lees meer

BodyPump

Bodypump is de originele barbell-les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls.

Lees meer

BodyPump is een Les Mills bij My HealthClub Nijmegen

CXWorX

My HealthClub Nijmegen biedt met CXWorX een 30-minuten durende workout die het beste van een groepsfitnessles en een personal training sessie combineert. Met CXWorX versterk en vorm je de buik- en bilspieren terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures. Lees meer

RPM

RPM is een indoor fiets workout waarbij je op het ritme van krachtige muziek fietst. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk.

Lees meer

RMP de fiets groepsles bij My HealthClub Nijmegen

Sh Bam

Sh'Bam is de perfecte manier om op een leuke manier in vorm te komen. Het is een workout die erg leuk en vooral heel gezellig is. Elke 45 minuten durende Sh'Bam-les is levendig, uniek en afwisselend. Lees meer

SH'BAM

Maak kennis met Sh'bam bij My HealthClub Nijmegen. De perfecte manier om in vorm te komen, af te vallen en om snel in conditie te komen. Laat je 'inner star' stralen met superleuke dansmoves.

Lees meer

SH'BAM