Een heerlijk balletje slaan!

Dat kan bij My HealthClub Nijmegen. Met vijf squashbanen is er voldoende plek om lekker een potje te squashen. Maar ook op onze vier indoor tapijtbanen kun je perfect terecht voor een lekker potje tennis. Sportschool My HealthClub Nijmegen biedt daarnaast diverse mogelijkheden om les te nemen of om aan competities mee te doen. Het is mogelijk om een tennis- of squashbaan los te huren, maar veel mensen kiezen voor een maandlidmaatschap, zodat je onbeperkt gebruik kunt maken van alle faciliteiten.

Squash spelen op de squashbanen van My HealthClub Nijmegen

Squash My HealthClub Nijmegen

Met squash verbeter je door middel van een leuk spel je conditie. Squash is van oorsprong een Engelse sport en kan naast een goede workout een prima uitlaatklep zijn. Even alle drukte van de dag van je afslaan op de squashbaan.

Lees meer

Tennis My HealthClub Nijmegen

My HealthClub Nijmegen heeft veel affiniteit met tennis. Met vier indoor tapijtbanen is My HealthClub gastheer voor veel tennissers uit Nijmegen en omstreken. Zoek je een mooie plek om te spelen, kom gerust eens een kijkje nemen.

Lees meer

Tennis op de tennisbanen van My HealthClub Nijmegen
Tenniscompetitie en tennistoernooi bij My HealthClub Nijmegen

Tenniscompetitie

Naast het slaan van een balletje en het volgen van tennisles, kun je bij ons meedoen aan competities en toernooien. Bij My HealthClub Nijmegen kun je binnen je all-in lidmaatschap gebruikmaken van alle tennisfaciliteiten.

Lees meer

Tennislessen

Nooit een racket vastgehad? Het tennissen weer oppakken na een lange stop? Tennisvaardigheden verbeteren? My HealthClub Nijmegen heeft een passend aanbod voor ieder niveau. Met een all-in lidmaatschap kun je gebruikmaken van de tennisfaciliteiten.

Lees meer

Tennisles bij My HealthClub Nijmegen
Tennissen op de tennisbanen van My HealthClub Nijmegen

Tennislidmaatschap

Wil je een heerlijk potje kunnen tennissen, ongeacht de weersomstandigheden. Bij My HealthClub kun je vast een baan reserveren, zodat je verzekerd bent van je speelgenot.

Lees meer