Fitness bij My HealthClub Nijmegen is meer dan alleen fitness

Onze fitness instructeurs in Nijmegen staan klaar om met jou aan de slag te gaan en maken samen met jou een optimaal fitness schema geheel afgestemd op jouw doelstelling(en). Niet alleen moet fitness functioneel zijn, maar je moet er ook plezier aan beleven. Daarom biedt My HealthClub Nijmegen fitness programma's aan om in  groepsverband te trainen. Voor de mensen van middelbare leeftijd hebben we de Vitaal & Fit training en voor de jeugd is er Junior fitness programma. Maar een veel voorkomende doelstelling is afslanken. Speciaal voor de leden met deze doelstelling biedt My HealthClub Nijmegen afslankbegeleiding, zodat je niet alleen gaat afvallen, maar ook slank blijft. Maar ook voor diegene die echt gegarandeerd fitness resultaat wil, heeft sportschool My HealthClub Nijmegen een zeer aantrekkelijk Personal Training pakket. De Personal Trainer zal net dat extra steuntje in de rug zijn, om jou op het niveau te brengen wat je altijd gewild hebt. Wil je vrijblijvend meer informatie over fitness in Nijmegen? Vul dan dit formulier in.

EGym bij My HealthClub Nijmegen

eGym

Wil je graag lang gezond blijven, topfit, strakker en sterker worden in slechts 30 minuten? Dan is trainen met eGym zeker iets voor jou

Lees meer

Fitness onder begeleiding

Wil je fitter worden? Samen met een van de instructeurs bij My HealthClub in Nijmegen maak je een persoonlijk fitnessprogramma waarmee je jouw doelen kunt halen.

Lees meer

Fitness met persoonlijke begeleiding bij My HealthClub Nijmegen
Personal Training bij My HealthClub Nijmegen

Personal training

Bij My HealthClub Nijmegen krijg je als clublid onbeperkt begeleiding bij fitness en (groeps)lessen. Daarnaast kun je kiezen voor langdurig begeleiding door een personal trainer.

Lees meer

Vitaal & Fit

Vitaal en fit door het leven! Dat willen we toch. Daarom heeft My HealthClub Nijmegen een vitalitietsprogramma. Deelname aan dit programma houdt u niet alleen fit, u zult er veel plezier aan beleven en in een leuk sociaal groepje trainen.

Lees meer

Vitaal & Fit voor actieve senioren die lang fit en gezond willen blijven bij My HealthClub Nijmegen