EGym bij My HealthClub Nijmegen
Terug naar overzicht

eGym

Wil je graag lang gezond blijven, topfit, strakker en sterker worden in slechts 30 minuten? Dan is trainen met eGym zeker iets voor jou! 

  1. Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische  toestellen en je persoonlijke eGym ID-band
  2. Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week
  3. Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
  4. Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat

De eGym is een revolutionaire nieuwe manier van fitness. Elk toestel is gericht op een andere spiergroep. Jouw persoonlijke eGym-coach bepaalt samen met jouw je trainingsdoel en stelt vervolgens alle toestellen voor je in op basis van jouw persoonlijke gegevens. 

Zoals je lengte, gewicht, zitpositie en trainingsgewicht worden automatisch bewaard op jouw persoonlijke eGym polsband. Als je kracht door trainen toeneemt past eGym automatisch de weerstand aan.Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! Meld je hier aan voor een proefles

Dit vinden andere leden van eGym:
Agnes Michiels: “eGym is een goed alternatief voor het dodelijke saaie hangen aan de gewichten.”

Harm Derks: “eGym komt voor mij precies op het juiste moment; een beheerste en gecontroleerde training om een maximaal rendement uit mijn lijf te halen met een minimale kans op blessures. Een perfecte aanvulling bij mijn passie: hardlopen.”

Chris Dikker: “Optimale training in een kort tijdsbestek. eGym is ook voor de minder fantieke sporter!”

Rob Jetten: “eGymmen is uitdagend, omdat de apparaten ervoor zorgen dat je niet kan smokkelen met gewicht of beweging. Je wordt dan optimaal uitgedaagd om alles uit je training te halen.”

Eric de Bruijn: “eGym is echt best zwaar, maar ik heb nu het idee dat ik echt getraind heb. Voldaan en fijn.”

Hans van Uden: “Je hebt geen gedoe meer met papieren schema’s of apparaten instellen. De eGym apparaten houden alles bij. En binnen dertig minuten heb je goed getraind!”