De sportschool in Nijmegen

Sportschool My HealthClub Nijmegen is de premium sport-, fitness- en wellnessclub. De sportschool met persoonlijk en professioneel sportadvies en ondersteuning van ons gastvrije team. Doe mee aan de meer dan 50 groepslessen per week, waaronder: Bodyshape, RPM, Bodybalance, Bodypump, buikspierkwartiertje, Zumba en Synergy 360 lessen worden in de sportschool gegeven. Sinds kort bieden we ook bootcamp lessen in Nijmegen aan. Liever één op één begeleiding? We hebben bij onze sportschool in Nijmegen een team van ervaren personal trainers voor je klaar staan. Zo ben je verzekerd van snel resultaat om je weer fit te voelen. Zelf onze sportschool ervaren? Een proefles is altijd mogelijk. Zodat jij kan kennismaken met onze sfeervolle sportschool in Nijmegen, waar jij je zeker thuis voelt. Kortom de ideale sportschool voor al jouw sport doelstellingen.

De Sportschool voor jong en oud

In onze sportschool in Nijmegen hebben we speciale programma’s voor jong en oud. Zo zijn er de speciale voor junioren fitness, dans en tennislessen. Voor de oudere sporters die graag fit willen blijven hebben we bij onze sportschool het vitaal & fit programma. Daarnaast hebben we speciale acties en tarieven voor gezinnen, studenten en bedrijven.

Meer dan een sportschool

Ben je op zoek naar een sportschool die meer biedt dan alleen fitness? Dan bij je bij My HealthClub Nijmegen aan het juiste adres. Naast alle groepslessen en fitness faciliteiten kun je bij onze sportschool ook een balletje slaan op onze tennis- of squashbanen. Tennissen kan recreatief maar we bieden ook tennislessen aan in onze sportschool, voor gevorderden en beginners. Ontspan na alle sportieve inspanningen heerlijk in onze sauna’s en zonnebanken. Sportschool My HealthClub Nijmegen biedt je naast sport-en wellness, ook de mogelijkheid voor professionele (sport)medische begeleiding zoals fysiotherapie en revalidatie.

De voordelen van onze sportschool in Nijmegen

  • Onbeperkt sporten
  • 50 groepslessen per week
  • Wellness met sauna en zonnebanken
  • Indoor tennis en squashbanen
  • Sport en groepslessen voor jeugd
  • 50+ fitness programma's
  • Professionele en persoonlijke begeleiding

Meer weten over onze sportschool in Nijmegen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of kom langs voor een kennismaking.

Fitness Fitness onder begeleiding
My Bootcamp Start met My Bootcamp!