Inschrijven gratis kennismaken

Met het Back in Shape programma gaan wij je 8 weken intensief begeleiden.

De koude dagen komen er aan, dus het is weer tijd om aan je gezondheid te werken! Wij gaan je helpen door middel van ons Back in Shape programma! Uiteraard in de meest veilige omgeving! My HealthClub heeft alle maatregelen getroffen om jou veilig en verantwoord te laten sporten. Al onze fitness- en groepsles studio’s zijn ruim opgezet, zeer goed geventileerd en voldoen aan alle RIVM-eisen.
 
Of je nu jong, oud, beginner of gevorderd bent, werken aan je fitheid en weerstand was nog nooit zo belangrijk, maar ook leuk en eenvoudig! Met een breed scala aan fitness- en wellness mogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan groepslessen bieden we altijd een sportmogelijkheid die bij jouw conditie en agenda past. Uiteraard op gepaste afstand, onder deskundige begeleiding van onze instructeurs.

Wij helpen je tijdens het Back in Shape programma bewuster te trainen en gezonder te eten. Je wordt binnen 8 weken sterker, fitter en slanker. Door het combineren van workouts onder begeleiding van een personal trainer en een gezond voedingsplan met heerlijke recepten van onze voedingsdeskundige, ga je ook daadwerkelijk het verschil voelen, zien en behouden.

  • 8 weken Back in Shape programma t.w.v.  €199,- 
  • Toegang tot onze luxe faciliteiten
  • Inclusief 8 weken lang begeleiding van een voedingsdeskundige
  • Back in Shape receptenboek met 105 gezonde recepten

Interesse? Neem dan nu contact met ons op via dit formulier, dan nodigen wij je uit voor een vrijblijvende intake.

 

Ik meld mij graag aan voor een vrijblijvende kennismaking met het Back in Shape programma
Voornaam
Achternaam
Email
Telefoonnummer