Ritmische danslessen bij My HealthClub Weert

Ritmische groepslessen in dansvorm zijn in de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. Zumba en Step & Shape  zijn fitnessworkouts bij My HealthClub Weert waarbij je aerobics danspassen uitvoerd op Latijns-Amerikaanse of hippe muziek. De lessen zijn makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor jong en oud geschikt. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hip-hop muziek is elke les weer een feest! Je wordt er niet alleen vrolijk van, maar je werkt ondertussen ook nog de nodige kilootjes weg. Doe mee aan proefles en ontdek Zumba en Step & Shape zelf.

Breakdance

Breakdance is de coolste dansvorm die er is. Van top rock (staand dansen), footwork (vanuit gehurkte positie), powermoves tot freezes (poses). 

Lees meer

Crew/Show Dance Team

Ben jij een echt mega danstalent en vind je het leuk om dit aan iedereen te laten zien? Kom dan bij het Crew/Show Dance Team van My HealthClub en The Big X. 

Lees meer

Show Dance Team
Dancehall bij My HealthClub en The Big X

Dancehall

Dancehall dansen is een super leuke combinatie van R&B en reggae dansen en helemaal hip in Nederland! 

Lees meer

HipHop

Een unieke dansvorm, without rules,waarin je dans omzet in een verhaal.  

Lees meer

Modern dance bij My HealthClub

Modern Dance

Moderne dans is, met een knipoog, afgeleid van het klassieke ballet. Tijdens de les krijg je de ruimte om jouw eigen bewegingskwaliteit te ontdekken. 

Lees meer

Step & Shape

Steps is groepstraining op opzwepende muziek waarbij gebruik wordt gemaakt van een in hoogte verstelbaar bankje (step). Het is een uitstekende manier om aan je conditie te werken waarbij het accent vooral op de verbetering van de algehele conditie ligt. Lees meer

Step & Shape bij My HealthClub Weert
Streetdance kinderen My HealthClub

Streetdance

Streetdance is dancing without rules. Alles mag! Streetdance is een dansstijl die ontstaat is echt ontstaan op straat! Streetdance is een combinatie van HipHop en andere funkdancestijlen.

Lees meer

Zumba

Zumba is een fitness workout met danspassen op Latijns-Amerikaanse muziek. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en hiphop is elke zumbales één groot feest. Je wordt er niet alleen vrolijk van, je werkt tegelijk aan je figuur. Lees meer

Zumba de fitness dansles bij My HealthClub Weert