Kracht en conditietraining bij My HealthClub Weert

My HealthClub Weert is sportschool voor jou om aan je conditie en om aan krachttraining te doen. Voor het bereiken van je sportieve doelstellingen kun je aan onder andere XCO, Step & Shape en BodyWork meedoen.  Doe zeker twee keer per week mee, dan ben je er verzekerd van dat jij je sportieve doelstellingen gaat behalen en behouden. Vraag een gratis proefles aan en ontdek zelf de kracht en conditielessen van My HealthClub Weert.

BodyWork bij My HealthClub Weert is de les bij uitstek voor figuurcorrectie en het verhogen van calorieverbruik

Bodywork

Bodywork is een gevarieerde training van 60 minuten die bedoeld is voor figuurcorrectie. My HealthClub Weert daagt je uit het te komen ervaren!

Lees meer

HIIT

Hoge intensiteit interval training is een trainingsstrategie welke is bedoeld om prestaties te verbeteren d.m.v.  relatief korte`, maar intensieve training sessies.

Lees meer

Step & Shape bij My HealthClub Weert

Step & Shape

Steps is groepstraining op opzwepende muziek waarbij gebruik wordt gemaakt van een in hoogte verstelbaar bankje (step). Het is een uitstekende manier om aan je conditie te werken waarbij het accent vooral op de verbetering van de algehele conditie ligt. Lees meer

Xcore

Xcore staat voor Extreme Core en is een extreme core training. Je 'core' is je natuurlijk korset; je buik- en rugspieren. Je traint met de Xcore-trainer, een aluminium buis met grit. Kracht en dynamiek worden gecombineerd met een intensieve training.

Lees meer

XCO bij My HealthClub Weert