Les Mills Groepslessen bij My HealthClub Weert

Bij My HealthClub Weert kun je deelnemen Les Mills groepslessen zoals BodyBalance en BodyPump. Beide populaire groepsLessen die goed zijn voor het trainen van de conditie, balans, lenigheid en spieropbouw. Groepslessen zijn bij veel sporters favoriet, omdat trainen in groepsvorm je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen. Bovendien stimuleert het trainen samen je motivitatie om te blijven bouwen aan meer resultaat.

Met Les Mills ben je niet alleen aan het sporten, maar je doet ook mee met iets groters - een revolutie! Je zult verslaafd worden aan de Les Mills programma's door onze gepassioneerde instructeurs en inspirerende muziek. Een life-changing experience! Na een Les Mills groepsles voel je je super en de volgende dag sta je te springen om weer een Les Mills les te volgen!

BodyBalance bij My HealthClub Weert

Body Balance

Bodybalance is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches. Lees meer

BodyPump

Bodypump is de originele barbell-les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Lees meer

BodyPump bij My HealthClub Weert

HIIT

Hoge intensiteit interval training is een trainingsstrategie welke is bedoeld om prestaties te verbeteren d.m.v.  relatief korte`, maar intensieve training sessies.

Lees meer