Small group trainingen bij My HealthClub Weert

Small Group training zijn populair. Doe mee bij My HealthClub Weert aan onder andere Crosstraining, Move2theMax, Run2BeFit, FightClub en de Gladiator Workout. Het is inmiddels bewezen dat sporten in groepsvorm je stimuleert om meer resultaat te bereiken en bovendien veel leuker is als individueel trainen. Werk aan je conditie, bouw spieren op en verbrand een maximaal aantal calorieen.. Doe mee aan een gratis proefles en ontdek onze small group trainingen zelf.

Buikspier XL

Buikspier XL is een 20 minuten durende functional circuit groepstraining die gericht is op verschillende buikspieroefeningen. Iedere maand bestaat deze workout uit andere oefeningen, zodat jouw buikspieren continue geprikkeld en uitgedaagd worden. 

Lees meer

Crosstraining

Crosstraining is een groepstraining op de crosstrainer en is de ideale workout. Het is een low-impact training die makkelijk lang vol te houden is. De muziek en onze trainers zorgen ervoor dat je maximaal resultaat bereikt. Lees meer

Crosstraining bij My HealthClub Weert is de ideale groep workout.
Fightclub bij My HealthClub is de (small) groepstraining die je fysiek en mentaal sterker maakt.

FightClub

FightClub is de (small) groepstraining die je fysiek en mentaal sterker maakt.

Lees meer

FunXtion Insane

FunXtion Insane is de 60 minuten workout voor de fanatieke, gevorderde sporter. Insane is een intensieve interval training met langere periodes van zware inspanning en een korte stop.

Lees meer

FunXtion Move It bij My HealthClub Nijmegen

FunXtion Move It

Doe mee aan de FunXtion Move It bij My HealthClub Weert. Met FunXtion wordt jouw fitness training een ware beleving, vol passie en plezier! 

Lees meer

Fysio Fitness

Fysio fitness is een vorm van fitness bij My HealthClub Weert onder begeleiding van een fysiotherapeut, waarbij de training zodanig is opgesteld dat u, ondanks uw beperkingen toch lekker kunt sporten.

Lees meer

Fysio Fitness bij My HealthClub Weert
Gladiator workout bij My HealthClub Weert de efficienste full body workout

Gladiator training

Gladiator training! De full body work out, met intensieve interval. Daag jezelf uit en ga net dat stapje verder. Lees meer

Move2theMax

Move 2 the max zorgt ervoor dat je in nog geen half uur alles uit je workout haalt en je hoofd even helemaal leeg is. Het is de stress-killer bij uitstek.

Lees meer

Move2theMax bij My HealthClub Weert
Run2BFit de ideale loopscholing voor hardlopers bij My HealthClub Weert. Snel fit en gezond worden.

Run 2B Fit

Run 2B Fit is een enerverende groepstraining op de loopband. Wat je normaal alleen in 60 minuten op de loopband bereikt, doe je met Run 2B Fit al binnen 30 minuten!

Lees meer

Synrgy 360

Doe mee aan de ultieme full body workout van dit moment! De Synrgy 360 bij My HealthClub Weert. W

Lees meer

Synrgy 360 de ultieme full body workout. Training in no time aan super goede conditie, kracht, spiermassa, een sexy figuur bij My HealthClub Weert
TRX bij My HealthClub Weert

TRX

TRX: effectief, dynamisch en veel sportplezier! Doe mee aan TRX en ontwikkel kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. 

Lees meer