Ontspanning opzoeken in de wellness en werken aan je gezondheid

Bij My HealthClub Weert kun je voor of na het sporten genieten en ontspannen in de sauna's, stoombad of onder de zonnebank. Daarnaast is er een fysiotherapie aanwezig voor de sportmedische ondersteuning en specialistische begeleiding voor mensen die graag willen afvallen. Loop bij de front desk langs voor meer informatie hierover.

My HealthClub helpt je graag bij het afvallen of afslanken door voedingsadvies en stimuleert gewichtsverlies door afvalbegeleiding

Afslankbegeleiding

Moeite om die (laatste) kilo's kwijt te raken? Na een zwangerschap of heb je gewoon even een steuntje in de rug nodig om de stap te durf nemen naar My HealthClub Weert. De stap naar een gezonder leven en om weer trots te zijn op je eigen lichaam.

Lees meer

Fysiotherapeut

De (sport)fysiotherapeuten van My HealthClub Weert zijn altijd beschikbaar voor vrijblijvend advies. Dus wacht niet tot je een blessure hebt. De fysiotherapeut adviseert, behandelt en overlegt daarover met jouw trainer.

Lees meer

Fysiotherapie bij My HealthClub Weert
Heerlijk ontspannen in de sauna of wellness bij My HealthClub Weert

Sauna My HealthClub Weert

Een sauna is een ruimte waarin je een droog heteluchtbad van tussen de 80-120°C kunt nemen. Omdat de temperatuur zo hoog is, ga je snel zweten, wat je als reinigend en ontspannend kunt ervaren.

Lees meer

Stoombad

Een stoombad is een ruimte van 40 - 60 °C met een hoge luchtvochtigheid van ongeveer 98%. Net als een sauna kan een stoombad zowel reinigend als ontspannend zijn. Lees meer

Sauna
Heerlijk een bruin kleurtje krijgen onder de zonnebank of solarium bij My HealthClub Weert

Zonnebank

Zin in een mooi 'gezond' kleurtje? Een zonnebankje pakken is meer dan alleen bijkleuren. Je kunt even heerlijk bijkomen, bijvoorbeeld na een uurtje trainen. Maar ook voor deskundig 'bruinadvies' kun je bij My HealthClub Weert terecht. We staan je graag te woord.

Lees meer