Fitness bij My HealthClub Weert is meer dan alleen fitness

My HealthClub Weert beschikt over een moderne en ruime fitnessstudio voorzien van de allernieuwste fitnessapparatatuur en een freestyle trainingszone. Naast fitness onder begeleiding, verzorgen zij ook Personal Training en afvalbegeleiding. My HealthClub Weert heeft voor zowel de jeugd, volwassenen als voor senioren een speciaal ontwikkeld fitness en sportprogramma. Zo is er voor de kinderen en junioren Jeugd Fitness en voor senioren een Vitaal & Fit . Naast de mogelijkheid om individueel bij My HealthClub te komen fitnessen, zijn er ook gezinslidmaatschappen en aantrekkelijke bedrijfsfitness tarieven. My HealthClub Weert de plek om te fitnessen in Weert.

Fitness met persoonlijke begeleiding bij My HealthClub Weert

Fitness onder begeleiding

Samen met één van de instructeurs bij My HealthClub Weert maak je een persoonlijk fitnessprogramma waarmee je jouw doelen kunt halen. Bij het trainen krijg je alle aandacht van onze instructeurs.

Lees meer

FunXtion Interactive

FunXtion maakt sporten en fitness nog veel leuker met FunXtion Interactive. Of je nu jong of oud, getraind of ongetraind bent. Alleen wilt trainen of het liefste met al je vrienden.

Lees meer

FunXtion Interactive bij My HealthClub Weert
Personal training bij My HealthClub Weert.

Personal training

Fitnessen draait bij My HealthClub Weert om aandacht. Aandacht voor jouw persoonlijke resultaten. Bij My HealthClub Weert krijg je als clublid onbeperkt begeleiding bij fitness en (groeps)lessen.

Lees meer

Vitaal & Fit

Fitness alleen voor jonge(re) mensen? Onzin! Meer dan 15% van onze clubleden is ouder dan 50. En juist u begrijpt het belang van een goede gezondheid op latere leeftijd.

Lees meer

Senior fitness bij My HealthClub Weert. Lang gezond, vitaal en fit blijven.