De sportschool in Weert

Sportschool My HealthClub Weert is de premium sport-, fitness- en wellnessclub. De sportschool met professioneel en persoonlijk sportadvies en ondersteuning van ons gastvrije team. Voor het hele gezin toegankelijk, van junior fitness tot vitaal & fit voor 55+. Doe mee aan de meer dan 100 groepslessen per week, waaronder: Bodypump, Indoor cycling, Bootcamp, Zumba, Step & Shape of Synrgy 360 worden in onze sportschool in Weert gegeven. Bij onze sportschool is er ook ruimte om te werken aan je conditie of aan het opbouwen van meer spiermassa. Wij hebben de nieuwste apparatuur van Life Fitness in huis zodat je veilig en modern kan trainen. Zelf onze sportschool in Weert ervaren? Een proefles is mogelijk. Zodat jij kan kennismaken met onze sfeervolle sportschool, waar jij je zeker thuis voelt.  

Meer dan een sportschool

Naast alle fitness faciliteiten bij onze sportschool in Weert bieden we diverse extra faciliteiten aan. Sla bijvoorbeeld een balletje op onze squashbaan. Soccer Squash is ook mogelijk in onze sportschool. Ontspan na alle sportieve inspanningen heerlijk in de sauna, goed voor de spieren en ontspannend voor de geest. Onder begeleiding van een fysiotherapeut fitnessen kan ook. Zo kun je na een blessure of tijdens revalidatie sporten.

De voordelen van sportschool My HealthClub Weert

  • Onbeperkt fitnessen en sporten
  • Ruim 100 groepslessen per week
  • Sauna, zonnebank, fysiotherapie etc.
  • Junioren en 50+ programma’s
  • Luxe squashbaan
  • Professionele en persoonlijke begeleiding

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of kom langs bij onze sportschool in Weert en maak kennis met sportschool My HealthClub.

 

Fitness Fitness onder begeleiding
Squash Actief op je eigen manier, we hebben verschillende banen ter beschikking