Inschrijven gratis dagpas

Kids en Junior lessen bij My HealthClub Heerhugowaard

Voor de kinderen (6 t/m 12 jaar) en junioren (13 t/m 15 jaar) heeft My HealthClub Heerhugowaard een speciaal jeugd programma ontwikkeld. Een programma waarmee op een sportieve, speelse en avontuurlijke manier aan de motoriek, weerbaarheid, lenigheid, conditie en kracht gewerkt kan worden. Op deze manier kunnen kinderen en junioren ontdekken welke sporten zij het allerleukste vinden om te doen samen met leefitjdsgenootjes. Het Kids en Junior programma biedt sporten aan zoals KidsFit, zwemmen, tennis en Jeugd Fitness. Doe mee aan een gratis proefles en ontdek het Kids en Junior aanbod van My HealthClub zelf.

Jeugd Fitness

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar oud en wil je graag starten met fitness? Dat kan bij My HealthClub Heerhugowaard. 

Lees meer

Jeugd Kick & Fun

Jeugd Kick & Fun bij My HealthClub is voor alle kinderen en junioren in de leeftijd van 9 t/m 15 jaar. 

Lees meer

Doe mee aan Jeugd Kick & Fun bij My HealthClub Heerhugowaard. Een leuke les voor alle kinderen en junioren in de leeftijd van 9 t/m 15 jaar.
Doe mee aan Junior BootCamp / Jeugd Fitness bij My HealthClub Heerhugowaard. In en outdoor fitnesstrainingen en spelvormen.

Junior Bootcamp

De BootCamp/ Jeugd Fitness bij My HealthClub Heerhugowaard bestaat uit afwisselende en uitdagende fitnesstrainingen en spelvormen.

Lees meer

Junior Tennis

Doe mee aan Junior Tennis bij My HealthClub Heerhugowaard. Een unieke- en super leuke sport voor kinderen en junioren van 4 t/m 15 jaar. 

Lees meer

Doe mee aan racketsport bij My HealthClub Heerhugowaard. Maak kennis met alle vormen racketsport zoals tennis, squash, badminton, tafeltennis en dynamic tennis voor kinderen en junioren.
Sporten voor kinderen bij My HealthClub Heerhugowaard

Kids Fit & Fun

Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar is er Kids Fit & Fun bij My HealthClub Heerhugowaard!

Lees meer

KidsClub

Voor de allerkleinsten (2,5 maand tot 6 jaar) is er de KidsClub bij My HealthClub.  Onze enthousiaste KidsClub begeleiders nemen met alle plezier tijdelijk de zorg over van uw kinderen. Zodat jij even heerlijk een uurtje kunt gaan sporten.

Lees meer

Kinderopvang bij My HealthClub Heerhugowaard

Kies voor zwemles met resultaat

Wilt u dat uw kind op korte termijn leert zwemmen? Kies dan voor zwemles bij My Healthclub in Heerhugowaard. Geen wachtlijst, dus direct starten met zwemmen.

Lees meer

Kinderfeestje

Wil je voor jouw zoon of dochter het meest spetterende, coolste, sportiefste feestje organiseren? 

Lees meer

Doe mee aan Swim & Fun bij My HealthClub Heerhugowaard.

Swim & Fun

Ben je helemaal gek van water, spetteren en plezier maken. Dan is Swim & Fun bij My HealthClub Heerhugowaard zeker wat voor jou. 

Lees meer