Inschrijven gratis dagpas

Hoi, ik ben Koen, Personal Trainer bij My HealthClub Krimpen.

Van jongs af aan is sport mijn passie en leven geweest. Alles met beweging en bal heeft me altijd gefascineerd. Hockey, cricket, honkbal, voetbal, football etc etc Ik kreeg en krijg er geen genoeg van, zowel als beoefenaar als meer observerend. Van jongs af aan wilde ik ‘iets met sport doen’, wat, na een uitstapje naar het volwassen leven, vorm heeft gekregen in de fitness begeleiding.

Mijn eerste ‘trainingen’ gaf ik als jonge tiener toen ik me opwierp als begeleider van mijn broertje die mensendieck therapie volgde voor zijn ‘x-benen’. Hockey en cricket training volgde waar ik mijn (luide) stem in motivatie vond. Formele training volgde in mijn late jaren 20 in de vorm van een opleiding tot ‘Certified Strength and Conditioning Specialist’, een vorm van personal trainer opleiding die zich specialiseert in het begeleiden van sporters in ‘the weight room’.  In de jaren daarna heb ik mijn eigen PT bedrijfje gerund in New York City, met zeer een uiteenlopende clientele; van business professionals tot sportteams tot sporters die functioneel ouder worden als hoofddoel stellen. De afgelopen 6 maanden ben ik met veel plezier als instructeur voor MHC werkzaam. 

Terugkerende thema’s in al mijn trainingen zijn core stabiliteit, functionaliteit en een groot stuk enthousiasme.

Ben jij op zoek naar motivatie, prestatie verbetering, een nieuwe trainingsaanpak of wil je eens van gedachten wisselen over je eigen aanpak, neem contact op voor een kennismakingsgesprek en training!

Aanvraagformulier gratis personal training intake met Koen
Voornaam
Achternaam
Email
Telefoonnummer