Inschrijven gratis dagpas
Sporten was nog nooit zo leuk!

Weer starten met sporten na de vakantie was nog nooit zo leuk bij My HealthClub.

Wij hebben namelijk in de zomervakantie de club geheel vernieuwd! De fitness is gerestyled. De groepsleszalen zijn voorzien van prachtige led-verlichting, waardoor jij zeker nog veel meer plezier beleeft tijdens de groepslessen. Maar dit is nog niet alles!

Nieuw bij My HealthClub : FunXtion InterActive! Play & Be Fit alleen of samen met je vrienden op de interactieve terminal. Download de app. Selecteer zelf leuke trainingen met je persoonlijke ID band, houd je resultaten bij, deel ze en wordt beloond! Bekijk de demo video en schrijf je snel in voor een proeftraining (dan ontvang je de FunXtion ID band gratis)

Naast FunXtion InterActive zijn wij ook gestart met Synrgy 360XL! Synrgy 360XL maakt fitness voor jou totaal anders. Dit is de ultieme full body workout van dit moment! Tijdens elke Synrgy groepsfitnesstraining nemen wij jou mee door het Synrgy 360 XL circuit. Bestaande uit fitnessoefeningen met touwen, ballen, gewichten, barbells, bokshandschoenen, kettebells, TRX, etc. Bekijk de demo video en schrijf je snel in voor een proeftraining.

Voor- en achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Interesse in proefles van:

Lid van My HealthClub

Overige vragen/wensen?