Inschrijven gratis dagpas

Wat is Body Support?

Body Support is een voedingsprogramma waardoor u leert om op een verantwoorde manier met uw voeding om te gaan. Body Support gaat uit va een optimale stofwisseling. Veel crashdiëten gaan uit van een lage energie-inname. Hierdoor raakt u snel kilo’s kwijt maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje staan. Wanneer u daarmee stopt en weer terug gaat naar een normaal eetpatroon vliegen de kilo’s er weer aan.

Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Via uw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kan kopen. U krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Zij gingen je voor..

Patricia: ‘vorig jaar ben ik begonnen met Body Support. Elke week drie uur in de sportzaal met als gevolg dat ik bijna 30 kg kwijt ben. Ook de centimeters van mijn omvang gaan wekelijks omlaag. Ik ga me steeds fitter voelen. De menu’s zijn heel verrassend. Ik eet maaltijden die je in een dieet niet verwacht, echt lekker. Ik ben nu zelfs samen met mijn 2 zoons vol enthousiasme begonnen aan een hardloopschema. Het gaat steeds makkelijker’


Bianca: “afvallen was een heel gedoe, vooral die schommelingen en dat je dan geen ‘vooruitgang’ ziet. Gelukkig dat mijn trainer het samen met mij bekijkt zodat mijn vetpercentage blijvend daalt. Ik ga nu de 11e week in. Niet één keer gesjoemeld, elke week drie uur in de sportzaal met als gevolg dat ik 7.3 kilo kwijt ben aan gewicht. Mijn vetpercentage is 8 procent gedaald. Ik ben zeer tevreden en het bevalt me erg goed!!”

Ruud: “Nadat ik zo’n 13 kilo was afgevallen en een hele nieuwe garderobe heb aangeschaft, erg ‘lastig’ maar niet heus, doe ik samen met mijn vrouw de ‘slimmer in balans’. Ik heb zelfs plezier in het koken gekregen. Het lijkt wel een kookboek dat programma, en eerst liet ik water nog aanbranden. Het hele gezin vindt het een uitkomst.”

Ik wil mij graag vrijblijvend aanmelden voor een Body Support intake
Naam
Telefoonnummer
Email