Inschrijven gratis dagpas

Junior sport lessen bij My HealthClub Leeuwarden

My HealthClub Leeuwarden is de sportclub voor het hele gezin dus ook voor kinderen zijn er diverse sportmogelijkheden en andere activiteiten. Zoals Jeugd Fitness, Junior Zumba, Junior Tennis, Junior Karate en Junior Thai boksen. Programma's waarmee op een sportieve, speelse en avontuurlijke manier aan de motoriek, weerbaarheid, lenigheid, conditie en kracht gewerkt kan worden. Doe mee aan een gratis proefles en ontdek het Kids en Junior aanbod van My HealthClub zelf.

Junior Dance en streetdance voor kinderen en junioren bij My HealthClub Leeuwarden

Junior dance

Leer net zo dansen als Justin Timberlake, Beyonce en Britney Spears bij de Junior Dance van My HealthClub Leeuwarden. .

Lees meer

Junior fitness

My HealthClub Leeuwarden is het sportcentrum voor het hele gezin. Dus ook voor kinderen en de jeugd zijn er diverse sportmogelijkheden.

Lees meer

Junior gladiatortraining

Lees meer

Junior karate

Karate is een zelfverdedigingssport, waarbij respect voor elkaar voorop staat. Karate is een zeer complete training voor je lichaam. Maar je wordt ook bewuster van je eigen lichaam. De training werkt ook om meer gefocust te zijn, beter in evenwicht te staan en een sneller reactievermogen te hebben.

Lees meer

Karate en vechtsport bij My HealthClub Leeuwarden
Tennis spelen op de tennisbanen van My HealthClub Leeuwarden

Junior tennis

My HealthClub Leeuwarden biedt ook voor de kinderen en junioren de mogelijkheid aan om kennis te maken met tennis. Op de locatie Kalverdijkje mag je als kind of junior gebruik maken van de outdoor gravelbanen.

Lees meer

Junior Thaiboksen

Doe mee aan Muay Thai boksen bij My HealthClub Leeuwarden.  Train je conditie, respect voor anderen en je zelf weerbaarheid met deze leuke vechtsport.

Lees meer

Muay thai boksen of kickboksen bij My HealthClub Leeuwarden
Kinderopvang bij de Kidsclub van My HealthClub Leeuwarden

Kinderopvang

Voor de allerkleinsten (0 - 8 jaar) is er de KidsClub. De professionele KidsClub-medewerkers van My HealthClub Leeuwarden nemen graag tijdelijk de zorg van je over terwijl jij aan het sporten bent.

Lees meer