Inschrijven gratis kennismaken

Company fitness biedt voordelen

Wil je het ziekteverzuim binnen het bedrijf terug brengen? De productiviteit van de medewerkers verhogen? Of een fantastische en zeer betaalbare secundaire arbeidsvoorwaarden creëren? Kies dan voor company fitness bij My HealthClub. 

My HealthClub biedt allerlei mogelijkheden. Of de medewerkers alleen willen trainen of juist in teamverband! Door de steeds hoger wordende  kosten wordt steeds vaker gekozen om niet aan gezondheid te werken. Het resultaat; Nederlanders kampen in toenemende mate met overgewicht en hebben steeds vaker fysieke klachten wat verregaande gevolgen kan hebben voor het arbeidsproces. My HealthClub kan daar een oplossing voor bieden. Betaalbaar, maar ook gericht op het kwalitatieve proces. Zo werken we nauw samen met fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen. 

Uiteraard heeft het aanbieden van bedrijfsfitness evenees een fiscaal voordeel. Het voordeel bedraagt ongeveer 15% van de contributie. Door inhouding van de premie op het bruto salaris verlaagt de werkgever het loon, waardoor de werkgever minder sociale lasten en loonbelasting hoeft af te dragen.

Interessante kortingen

Naast company fitness biedt My HealthClub ook interessante kortingsmogelijkheden zonder enige bijdrage van de werkgever. Voor meer informatie kun je op het navolgend e-mailadres klikken en je vraag verzenden naar: sietse@myhealthclub.nl. Binnen twee werkdagen wordt contact met je opgenomen voor het maken van een vrijblijvende afspraak.