Inschrijven gratis dagpas

Meet the team

My HealthClub Nijmegen laat je graag kennis maken met ons sportieve team aan instructeurs voor 2015! Nieuwsgierig naar onze instructeurs en wat ze voor jou zouden kunnen betekenen bij de realisatie van jouw goede voornemens voor 2015? Bekijk dan snel hieronder de persoonlijke profile cards.

Elizza de Cortie  

Ik ben Elizza de Cortie. Sporten is altijd al mijn grote passie geweest én mijn fulltime baan in de sportschool is dan ook op mijn lijf geschreven!

Ik ben ongeveer acht jaar geleden begonnen in de fitnessbranche. De groepslessen vond ik meteen interessant en ik was dan ook bijna dagelijks te vinden in één van de lessen. Die gezellige groep mensen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en opzwepende muziek, daar wilde ik ook deel van uitmaken.

Na mijn deelname aan verschillende groepslessen, kwam ik terecht op een X-CO Clinic. Mijn doel was duidelijk: ik moest en zou instructeur worden en vlammen op het podium! Niet lang na de clinic volgde ik de X-CO opleiding en behaalde mijn certificaat.

Ik geef nu vijf jaar X-CO lessen en ik vind het nog steeds fantastisch om samen met een groep mensen aan één doel te werken; het lichaam sterker en strakker maken. Ook geef ik de Vitaal & Fun les op dinsdagochtend. Het voornaamste doel van deze les is op basisniveau fitter worden én vooral genieten van de gezelligheid. Daarnaast geef ik Junior Dance op woensdagmiddag, waarin kinderen van 4 t/m 15 jaar op een speelse manier in beweging zijn. De ene keer dansen we, soms doen we een spelletje of spelen we een potje tennis.

Een proefles is geheel vrijblijvend, dus kom snel een keertje met ons meedoen.

 

Laura van der Gaag  

Mijn naam is Laura van der Gaag, 22 jaar en momenteel woonachtig in Nijmegen. Naast mijn studie Psychologie, ben ik in het dagelijks leven veel bezig met sporten en voeding. Ik volg al een aantal jaren de Bodypump lessen van Les Mills en het heeft mijn kracht en uithoudingsvermogen doen groeien. Deze maand, januari 2015, ga ik met veel enthousiasme zelf Bodypump lessen geven. Ik hoop hiermee mijn ervaring en kennis over deze les over te kunnen brengen. Tot snel bij My HealthClub Nijmegen!

 

Peti Staals  

Mijn naam is Peti  Staals. Ik geef sinds 2012 Ashtanga Yoga en sinds 2013 Pilates bij My HealthClub Nijmegen.

In 2008 kwam ik in Thailand in aanraking met yoga en yogamassage. Ik was zo enthousiast dat ik mijn master in Yogamassage heb gehaald en Yoga mee naar Nederland heb genomen. Sindsdien geef ik les, heb de benodigde papieren behaald én ben ik me steeds verder gaan verdiepen in Yoga en de filosofie erachter. Ashtanga Yoga is een pittige, actieve vorm van Yoga. Ook wel de moeder van de Power Yoga genoemd. Een les waarin het hele lijf en ook de mind aan bod komen. In deze les bouw je spieren op en verbeter je de souplesse en de balans aanzienlijk. Pilates is van oorsprong een kracht- en lenigheidtraining voor ballerina’s, maar is in de loop der jaren aangepast voor groepstrainingen in de sportschool. Deze les is vooral gericht op het verstevigen van het ‘Powerhouse’ (buik, heupen en billen). Nieuwsgierig geworden? Doe gerust eens mee en ervaar zelf wat deze lessen voor jou kunnen betekenen. 


 

Rick Neijenhuis  

Ik ben Rick Neijenhuis en sinds 2011 groepsfitness instructeur bij My HealthClub.

Ik ben begonnen, net als velen, als deelnemer in diverse groepslessen. Dit was én is nog steeds mijn passie. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken toen ik gevraagd werd om les te geven. Inmiddels ben ik in het bezit van de diploma's: AALO BodyShape instructeur, AALO Stepdocent en Less Mills Bodypump. Bij My HealthClub geef ik de lessen Steps, StepShape, Bodyshape en Bodypump.

Mijn lessen zijn Freestyle. Dit betekent dat ik, afhankelijk van het soort groeples, elke week of elke twee weken een nieuwe les geef. Het uitgangspunt in mijn lessen is dat ze toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of niveau. In iedere les kun je je eigen gewenste niveau instellen. Er zijn altijd mogelijkheden om het voor jezelf zo uitdagend mogelijk te maken, zodat jij jouw doelstellingen kunt behalen.  

Graag tot snel in een van mijn lessen!


 

Tom Tijssen  

Tom Tijssen, 32 jaar en woonachtig in Nijmegen: “Ik sport al enkele jaren bij MyHealthclub in Nijmegen en start in februari met het geven van Les Mills Bodypump lessen. Naar mijn idee een perfecte les om in 60 minuten tijd alle spiergroepen te trainen.”.

In het dagelijks leven heeft Tom een bedrijf in internet strategie en e-commerce. “Vaak zit ik de hele dag achter mijn computer of geef ik presentaties, dan is het heerlijk om een paar keer per week een actieve Bodypump les te doen. Zelf vind ik de muziek altijd heerlijk, die neemt je lekker mee in de training en het uur is zo voorbij. Wanneer je wilt beginnen met Bodypump kun met een lichter gewicht starten en heb je er echt snel plezier in. De les is leuk voor vrouwen én mannen: je maakt het zo zwaar als je zelf wilt en aankunt.”.

 

Wendy Janssen  

Ik werk bij My Healthclub met heel veel plezier. Ik geef de lessen Bodyshape, Spinning, Steps en Vitaal & Fun. Deze lessen zijn Freestyle, dit betekent dat ik elke week een andere invulling geef aan mijn lessen. Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of niveau.

In alle lessen wordt stevig gewerkt aan kracht en uithoudingsvermogen. Uiteraard bekijken we samen alle opties om de les voor jou zo prettig mogelijk te maken. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in het sporten, vooruitgang boekt en enthousiast raakt om iedere week weer terug te komen.

Hou je van een uitdaging om lekker te bewegen, te werken aan kracht en vetverbranding op opzwepende muziek? Neem dan deel aan 1 van mijn lessen! 

 

Wim Schischke  

Mijn naam is Wim Schischke, ik ben sinds 1 mei 2013 werkzaam als RPM-instructeur bij My HealthClub Nijmegen.

Ik ben zelf als deelnemer in 2004 spinninglessen gaan volgen. Mijn arts adviseerde mij, na een longembolie, aan mijn conditie en overgewicht te gaan werken én 10 kilo af te vallen.

De gezelligheid van het fietsen met een groep, de opzwepende muziek en de laagdrempeligheid, motiveerden mij om 2 tot 3 x per week aan een spinningles deel te nemen. Ik behaalde met de Les Mills Spinning/RPM methodiek (interval trainingen) al snel het gewenste resultaat.

In 2007 heb ik het Les Mills RPM instructeurs certificaat behaald. Ik geef nu ruim 7 jaar met veel enthousiasme RPM en beleef er veel plezier aan om leden te helpen en te motiveren hun persoonlijke doelen te behalen.

Het mooie van RPM is dat het echt voor iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong of oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen! De weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continue op eigen niveau worden afgesteld, bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op uw lichaam, zodat u altijd comfortabel en veilig kunt fietsen.

Mijn advies: Doe een proefles mee bij My HealthClub Nijmegen, ik zal mijn uiterste best doen u te motiveren en te begeleiden in een van mijn lessen!

 

Ewelina Hagen  

Mijn naam is Ewelina Hagen.
Ik ben in 1981 in Polen geboren. Sinds 2000 woon ik in Nederland.

Ik volg Yoga sinds mijn vijftiende. Heel toevallig pakte ik toen een boek in een winkel en las op de achterzijde over de voordelen van Yoga. Het boek heet “Helende Yoga” en is door de Indische swami Ravi Javalgekar geschreven. In zijn boek adviseerde hij Yoga om fysieke en psychische klachten te verminderen en zelfs verschillende ziektes te genezen. Ik heb het boek gekocht en begon dezelfde dag nog met lezen en oefenen. Na een paar weken voelde ik een groot verschil. Veel energie maar ook innerlijke rust en kracht waardoor ik de energie goed kon plaatsen, beheersen én gebruiken. 

Ik ben me steeds verder in Yoga gaan verdiepen en heb aan meerdere cursussen en workshops deelgenomen. In 2012 heb ik de Hatha Yoga docentenopleiding bij Yogaschool Ron van der Post in Nijmegen afgerond. Naast Yogadocente ben ik ook Ayurvedisch masseuse. Zowel mijn Yoga- als massagekennis verbeter ik continue door bijscholing en reizen naar o.a. Nepal.

In mijn lessen wil ik mensen helpen hun lichaam te leren kennen, hun best te doen op fysiek niveau én op geestelijk niveau te groeien. Ik wil mensen helpen om de fundamentele waarheden te herinneren die iedereen kent maar die we geneigd zijn te vergeten doordat we teveel in beslag worden genomen door ons drukke dagelijkse bestaan. Ik wil ook laten zien dat je Yoga op een speelse manier in je dagelijkse bezigheden kunt gebruiken.