Inschrijven gratis kennismaken
The Big X verhuist naar My HealthClub

The Big X verhuist naar My HealthClub. Een samensmelting die een hoop voordelen voor zich meebrengt voor jou als lid van The Big X. Doch begrijpen wij het dat je als lid van The Big X wellicht met bepaalde vragen rondloopt. Wij hopen met onderstaande punten een passend antwoord te geven hierop. Zit jouw antwoord er niet bij, vul dan het contactformulier in. Ons team neemt dan binnen 24 uur contact met je op om je verder te informeren.

Waarom gaan The Big X en My HealthClub een samenwerking aan?
The Big X en My HealthClub willen hun krachten bundelen. The Big X is een gerenommeerde dans- en sportclub met een focus op dans- en groeplessen. My HealthClub is met name sterk in haar fitness- en groepsfitness aanbod. Door de combinatie hiervan kunnen wij het aanbod voor de leden van beide clubs sterk verbeteren.

Per wanneer verhuist The Big X naar My HealthClub?
The Big X start per 1 januari a.s. bij My HealthClub. December zal in teken staan van januari = feestmaand.

Wat betekent deze samenwerking voor het dans- en groepslesprogramma?
Het rooster zal per 1 januari een combinatie worden van het lesrooster van The Big X en het groepslesrooster van My HealthClub. Lessen worden zoveel mogelijk met dezelfde instructeur op dezelfde dag en tijd gegeven.

Wat betekent dit voor mijn lidmaatschap bij The Big X?
Deze verhuizing heeft geen consequenties voor je lidmaatschap. Je hoeft je niet opnieuw in te schrijven. Je kunt nog steeds deelnemen aan de lessen, die je nu volgt. Er verandert niets aan je contributietarief. De contributie wordt geincasseerd door The Big X/My HealthClub.

Wat moet ik doen als ik van meer lessen of faciliteiten gebruik wilt maken dan in mijn huidige lidmaatschap is in begrepen?
Ga dan even langs bij de balie van My HealthClub en vraagt naar de uitgebreidere lidmaatschapsvormen.

Wanneer is het nieuwe groepslesprogramma klaar?
Wij verwachten het nieuwe groepslesprogramma eind oktober gereed te hebben.

Waar worden de lessen gegeven?
We beschikken straks over 3 studio’s bij My HealthClub. Dit is de huidige groepfitnessstudio op de begane grond, de multifunctionele studio op de 1e verdieping en een nieuw te bouwen dancestudio, die per 1 december gereed is.

Houd ik dezelfde dansleraar?
Wij hebben alle medewerkers gevraagd met ons mee te gaan en hun huidige lessen te blijven geven. Bij het opstellen van het nieuwe groepslesrooster zullen wij de definitieve indeling maken.

Kan ik bij My HealthClub sporten met het hele gezin?
Ja, My HealthClub heeft een gezinslidmaatschap dat geldig is voor een gezin met 2 volwassenen en onbeperkt aantal thuiswonende kinderen tot 18 jaar. Met dit supervoordelige gezinslidmaatschap kunnen gezinsleden onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten en lessen van My HealthClub / The Big X.

Als het gezinslidmaatschap zo veel extra mogelijkheden biedt voor het hele gezin, kan ik dan het huidige lidmaatschap omzetten naar een gezinslidmaatschap?
Ja, dat kan. Je bent dan het tarief voor het gezinslidmaatschap verschuldigd en gaat een nieuwe contractperiode aan. Het omzetten zelf is kosteloos. Vraag bij de receptie van My HealthClub naar de voorwaarden.

Hoe krijg ik toegang tot My HealthClub?
Alle leden krijgen een toegangspas voor My HealthClub. Op deze pas zit € 10,- borg, die je bij het afhalen van je pas dient te voldoen. Je krijgt deze borg retour als jij je pas bij het einde van je lidmaatschap retour geeft.

Een van mijn ouders brengt me altijd naar de les. Hoe komt mijn vader of moeder binnen?
Je vader of moeder zullen wij door het poortje heen begeleiden. Zij kunnen in alle rust een kopje koffie of glaasje fris drinken, terwijl jij met je les meedoet.

Kan ik parkeren bij My HealthClub?
Het is mogelijk om betaald te parkeren bij Q-park op het NS-parkeerterrein.

Wat zijn de openingstijden van My HealthClub?
Ma. t/m vr. 08.00 – 22.30 uur
ZA. en zo.   09.00 – 13.00 uur

Door een verhuizing of andere reden wil ik niet mee met the Big X naar My HealthClub. Wat moet ik doen?
Stuur voor 20 november een e-mail naar ledenadmin@myhealthclub.nl. Je ontvangt een bevestigingsmail, die je goed moet bewaren.

Heb je toch nog vragen?
Stel de vraag aan de receptiebalie of stuur een e-mail aan thebigX@myhealthclub.nl

Voor- en achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Vragen/wensen
 
 
Streetdance kinderen My HealthClub Streetdance kinderen My HealthClub
HipHop bij My HealthClub HipHop bij My HealthClub
Breakdance bij My HealthClub Breakdance bij My HealthClub
Dansen voor kinderen bij My HealthClub Dansen voor kinderen bij My HealthClub