Inschrijven gratis dagpas

Veelgestelde vragen


1. Kan ik per 1 maart met mijn pasje door het poortje?
Ja, daar verandert niets aan, je kunt gewoon naar binnen

2. Waar moet ik me omkleden vanaf 1 maart?
Je loopt door het poortje en achter de bar rechtsaf de trap op. Boven liggen de luxe kleedkamers, waar je je voortaan mag omkleden.

3. Mag ik meedoen aan de lessen en/of groepslessen?
Met een fitness only lidmaatschap mag je helaas niet deelnemen aan de lessen. Mocht je dit wel willen dan kunnen we je lidmaatschap heel eenvoudig upgraden, waardoor je voor een beperkt bedrag wél aan alles mee kunt doen.

4. Kan ik nu ook begeleiding krijgen?
Een ‘fitness only lidmaatschap’ zegt het al. Het is een lidmaatschap waarmee je kunt fitnessen zonder begeleiding. Je kunt wel een afspraak maken met een trainer om bijvoorbeeld een op maat gemaakt trainingsschema te laten opstellen. Dit is een eenmalige investering van € 19,95. Ook hier geldt uiteraard weer, dat als je wel onbeperkt begeleiding wil, we je lidmaatschap heel eenvoudig kunnen upgraden. Vraag onze baliemedewerker naar de speciale actievoorwaarden.

5. Mag ik ook gebruik maken van de squashbaan en kinderopvang?
Ook hiervoor geldt  dat je met een fitness only lidmaatschap geen andere faciliteiten kunt gebruiken. Mocht je dit wel willen dan kunnen we je lidmaatschap met een beperkte investering upgraden. Een squashbaan mag je eventueel los boeken en afrekenen.

6. Kan ik parkeren?
Bij het parkeerterrein van Q-Park kun je jouw auto parkeren. Aan de balie kun je een parkeerkaartje kopen, waardoor je 50% korting krijgt op de eerste 2 uur parkeren. Als je kiest voor een Gold lidmaatschap dan kun je onbeperkt gratis parkeren.

7. Hoe kan ik mijn drankje en/of parkeerkaartje betalen?
Deze kaartjes kun je via je clubpas betalen. Dit houdt dat je via de pinautomaat een tegoed stort op de clubpas en hiermee kun je dan zonder iets mee te nemen een drankje, een shake of een parkeerkaartje afrekenen. Uiteraard kun je ook gewoon je pinpas meenemen en direct met pin betalen. Contant betalen is niet mogelijk.

8. Wat gebeurt er met de fitness only ruimte?
Deze ruimte wordt gesloten en gebruikt voor lessen die op vaste tijden staan aangegeven.

9. Waarom wordt de fitness only ruimte gesloten?
Allereerst willen we graag meer veiligheid bieden voor ál onze leden. Er komt veel meer overzicht , waardoor iedereen op een meer verantwoorde wijze kan gaan trainen. Daarnaast willen ons lesaanbod doorontwikkelen en daar gaan we een deel van de voormalige fitness only ruimte voor gebruiken.

Wil je ook gebruik maken van groepslessen, danslessen, small group workouts en begeleiding? Vul het formulier in en ontvang een aantrekkelijke upgrade aanbieding:
Naam
Telefoonnummer
Email