Gratis kennismaken
Inschrijven
Sport 6 weken gratis! Inschrijven

Stefan Voortman

Personal trainer

10 (1)
Ontmoet Falko Leistra

“24/7 fit genoeg zijn om alle verrassingen en uitdagingen van het leven aan te kunnen is het mooiste wat er is, en dat gun ik iedereen!”.

Mijn naam is Falko Leistra. Mijn roots liggen in de turnsport en danssport. Ik ben hierdoor geen vreemde op het gebied van discipline en hard werken. Wat ik tijdens mijn eigen sportcarrière erg belangrijk vond, was het plezier in het bewegen en zo denk ik er nog steeds over. Om plezier te houden daag ik je elke keer opnieuw uit om jezelf te verbeteren en zorg ik ervoor dat je steeds weer nieuwe dingen leert. 

Aandacht is mijn sleutelwoord

Ruim 6 jaar ervaring met personal training

Als je fit bent dan voel je je gelukkiger en dat wil toch iedereen? Ik denk dat we onderscheid kunnen maken in fysieke en mentale fitheid. Daarom heb ik voor beide aandacht in mijn coachtraject. 

Na 10 jaar ervaring in fitness en ruim 6 jaar ervaring met personal training is voor mij het sleutelwoord “aandacht”. Aandacht voor wie jij bent en wat je leuk vind om te doen. Ik probeer goed te kijken naar wie jij bent en wat voor jou werkt.  Door goed samen te werken creëren we voor jou de optimale omstandigheden om je leefstijl in positieve zin te veranderen op het gebied van sport voeding.

11 (1)

Ik wil contact met Falko

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Falko Personal Trainer

Ontdek wat Falko voor jou kan betekenen

 

Reviews