Inschrijven gratis kennismaken

Aandacht voor jou

Wij zijn oprecht betrokken bij onze clubleden. We willen jou als clublid inspireren en motiveren zodat jij je doelen waar kunt maken. En dat doen we met genoegen samen met jou. Sporten draait bij ons om aandacht. Aandacht voor jouw trainingen en jouw resultaten. Daarom krijg je bij My HealthClub Leeuwarden (Zaailand en Kalverdijkje) onbeperkte begeleiding bij (groeps)fitness. Er zijn ook opties voor langdurige één op één begeleiding.

Professioneel en gepassioneerd

Bij My HealthClub Leeuwarden werken medewerkers die gepassioneerd advies en begeleiding geven, zodat jij die doelen kunt bereiken. Dit alles in een veilige, plezierige sfeer waardoor je je als clublid al snel thuis zult voelen.

Open communicatie en goede service

Wij houden van open, heldere communicatie met onze clubleden en een goede service. Je kunt als clublid altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Daarnaast vinden wij betrokkenheid, integriteit, respect en trouw erg belangrijk.

Sfeer proeven

Wil je de sfeer eens proeven bij een van de twee clubs van My HealthClub Leeuwarden? Aarzel niet om een gratis dagpas aan te vragen.