Gratis Kennismaken
Inschrijven
Update corona maatregelen Lees meer

Lidmaatschap wijziging

Lidmaatschap bevriezen

De overheid legt vele sectoren, waaronder sportscholen, beperkingen op om het corona virus te beteugelen. Binnen dat wat mag, blijven wij je ondersteunen bij het krijgen en behouden van een gezonde levensstijl.

Ervaar je teveel last van de beperkingen, die door de overheid worden gesteld, bijvoorbeeld door de beperking van de openingsuren, dan kan je geheel kosteloos je lidmaatschap bevriezen.  Gedurende de periode van bevriezing kan je niet sporten en betaal je geen contributie. 

Ik wil mijn lidmaatschap bevriezen

Sporten zonder zorgen bij My HealthClub

Spelregels: 
Je bevriezing gaat in de dag nadat je een verzoek hiervoor hebt ingediend en eindigt de dag dat de normale openingstijden weer zijn toegestaan. Uiteraard kan jij je bevriezing ook eerder stoppen. Stuur hiervoor een e-mail naar klantenservice@myhealthclub.nl .

Je lidmaatschap wordt verlengd met de periode van bevriezing. Indien de contributie voor de betreffende maand reeds is afgeschreven dan wordt de contributie voor de volgende maand verminderd met hetgeen je over de huidige maand teveel hebt betaald. Wij zorgen hiervoor, je hoeft hier niets voor te doen. 

Overweeg je helemaal te stoppen met sporten? Dan laten we je met pijn in ons hart gaan en blijft je altijd welkom om de weg naar een betere gezondheid en fitter gevoel weer op te pakken. Om op te zeggen, klik je hier.

Mail naar My HealthClub