Gratis dagpas
Inschrijven
Sport tot september 2024 gratis! Inschrijven

Judo open dag Krimpen aan den IJssel

19-02-2022
Krimpen aan den IJssel
Judo Open Dag Krimpen 19 Feb

Volg je zwemlessen bij My HealthClub? Wat leuk! Wist je dat wij ook een Judo Club hebben? Judo kan ervoor zorgen dat je beter leert zwemmen. Judo zorgt voor een verbeterde rompstijfheid waar kinderen ook tijdens de zwemlessen aanzienlijk voordeel van hebben. Judo draagt bij aan meer zelfvertrouwen, de sociale omgang, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid, discipline en fysieke en mentale weerbaarheid.

Heb je altijd al een keer op een judomat willen staan, in een echt Judopak waarbij je worpen en grepen leert? Dat kan op zaterdag 19 februari! Wij organiseren samen met Judo Club Krimpenerwaard
een open dag waarbij je gratis een uur kennis kunt maken met Judo.

Van 12.00 tot 13:00 uur kunnen kinderen vanaf 4 jaar tot en met 10 jaar kennismaken met de judosport. Dit alles uiteraard onder toezicht van gediplomeerde judoleraren. Tijdens de judolessen zal gedurende één uur in spelvorm aandacht worden besteed aan een aantal basisbeginselen van het judo.

Kom je ook? We zien je graag zaterdag 19 februari om 12:00 uur op de judomat in onze dojo (oefenzaal) aan de Krimpenerbosweg 4 bij My HealthClub. Wij hebben diverse judopakken klaar liggen, maar neem voor de zekerheid een ruim zittend jogging/trainingspak, het liefst zonder knopen en ritssluiting.

Ouders zijn uiteraard met inachtneming van de geldende corona regels van harte welkom in het restaurant en kunnen van hieruit via tv-schermen hun kinderen volgen in zowel het zwembad als de dojo.

Meld je hieronder aan.

Aanmelden voor open dag

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Meer nieuws