Inschrijven gratis dagpas

De visie van My HealthClub Nijmegen

Sportschool My HealthClub Nijmegen is onderdeel van een toonaangevende organisatie My HealthClub in de health- en fitnessbranche. Als organisatie willen wij onze clubleden en eventuele gasten inspireren een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Wij doen dit op een respectvolle en oprecht betrokken manier. Betrokkenheid, integriteit, respect en trouw zijn onze kernwaarden, waarbij we streven naar een open, heldere interactie met onze leden en een goede service.

De deskundige medewerkers van My HealthClub Nijmegen adviseren en begeleiden op een gepassioneerde, vriendelijke manier zodat onze leden hun doelstellingen kunnen bereiken. Dit alles in een plezierige en veilige sfeer waar mensen zich thuis voelen.

Lidmaatschap bij My HealthClub Nijmegen

Je wilt afvallen en meer spiermassa opbouwen? Je wilt je prettiger in je vel voelen door stress te verminderen en meer te ontspannen? Wat jouw doel ook is, My HealthClub Nijmegen is dé plek om aan een gezondere levensstijl te werken. Je kunt met je lidmaatschap van alle faciliteiten in de club onbeperkt gebruikmaken.

Ontspanning & kinderopvang

My HealthClub Nijmegen heeft meer te bieden dan fitness en groepslessen. Je kunt bij ons gebruikmaken van allerlei extra's zoals squash, tennis maar ook sauna,  zonnebank, fysiotherapeut en diëtiste. Ook hebben we kinderopvang en is er op sportgebied van alles voor de jeugd te doen.

Geen machogedoe

Kenmerkend voor My HealthClub Nijmegen is de deskundigheid en het enthousiasme van onze medewerkers. Dat laatste werkt zeer aanstekelijk en zal je bij het fitter worden alleen maar meer stimuleren. Onze instructeurs hebben alle aandacht voor je en staan voor je klaar om je te begeleiden en advies te geven. Verder geen machogedoe bij ons en weinig spiegels. Gewoon lekker aan je gezondheid werken in een gezellige sfeer.