Gratis kennismaken
Inschrijven
Sport tot september 2024 gratis! Inschrijven

Kickboksen

Kickboksen

Conditie verbeteren of jezelf leren verdedigingen?

Kickboksen is een gevechtssport waarbij gebruik gemaakt wordt van diverse trap-, knie- en stoottechnieken, met het doel je tegenstander te controleren. Wat jouw doel ook is, kickboksen is een complete sport om het volgende te verbeteren: conditie, afvallen, zelfvertrouwen, zelfverdediging, explosiviteit, snelheid, coördinatie, balans, alertheid en je mindset.

Bij My HealthClub kan je (kick)bokslessen volgen op alle niveau's. Iedereen is welkom, zowel jong en oud als beginners en gevorderden. My HealthClub biedt alle faciliteiten die jij nodig hebt om een goede vechter te worden.

Kopie Van Egym (17)
Kickboksen voor kids

Kickboksen Jeugd t/m 14 jaar.

Voor de kids en de jeugd is er ook genoeg te doen. De kinderen kunnen al op vroege leeftijd in een veilige omgeving kennismaken met kickboksen.

Doordat de lessen worden gestart met spelletjes, leren de kinderen spelenderwijs de basistechnieken en wordt er gewerkt aan een goede conditie. Ook wordt hun tijdens de lessen geleerd op een respectvolle manier met elkaar om te gaan.

Tijdens de training staat veiligheid voorop. Er wordt daarom ook niet hard gespard, maar er wordt door middel van het oefenen van de technieken gewerkt aan het zelfvertrouwen van de kinderen.

En dat stralen ze ook uit!

Sport Voor De Jeugd (1)

Kom langs voor een gratis kickboks proefles

Schrijf je in voor kickboksen

Ik schrijf me in voor:


- Alle lidmaatschappen worden maandelijks geïncasseerd

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.